Skip to the main content

Openparencompetitie Gooi en ommelanden

Afbeelding
Uitnodiging Openparencompetitie 2021
06-10-2021
Geachte bridger,

Het OPEN PAREN van het district Gooi- en Ommelanden staat weer voor de deur. Het lijkt erop dat er vanaf oktober 2021 weer gewoon gebridged kan worden, dus we gaan we er weer voor. Voor degene die het nog niet weet. OPEN PAREN is een districtscompetitie die openstaat voor iedereen die in ons district bridge speelt. Van Scherpenzeel en Barneveld tot Huizen tot Lelystad tot Nijkerk.

Het (ons) district organiseert diverse leuke competities (o.a. senioren, dames, open paren). Deze competities staan los van de clubs en worden georganiseerd onder auspiciën van het overkoepelend district. In 2018 is er gekozen voor een andere opzet van het OPEN PAREN. Een andere locatie, een andere ludieke insteek (prijsjes, hapjes) en laagdrempeligheid (je hebt geen verschijningsplicht, wel afmeldplicht).

En dat heeft geresulteerd in een hoog aantal deelnemers (ca 120) over de afgelopen jaren (voor corona). Er wordt gespeeld in drie of vier lijnen al naar gelang het aantal deelnemers en niveauverschil. Zes zondagmiddagen, te weten 31/10, 21/11, 12/12, 23/1, 20/2 en 20/3.

En nu wil je natuurlijk gelijk van alles weten, zoals hoe, waar en wanneer. Nou…het is prachtig centraal, namelijk weer in Amersfoort bij het Denksport Centrum (DCA). De data zijn dus zes zondagmiddagen en de prijs is slechts 45 euro per paar voor alle zittingen.

En wat krijg je ervoor ?

  • Gezelligheid
  • Leuke locatie met goede parkeergelegenheid
  • Verrassingsloterij
  • Wat hapjes

Drankjes en brandstof auto moet je nog wel zelf betalen, dat zit niet in de prijs inbegrepen.

Deze competitie staat open voor iedereen die (een beetje) kan bridgen. Niveau beginners tot niveau hoofdklasse.  Dus vraag ook je clubgenoten om mee te gaan. Gezellig toch ?

Wat moet je nou doen om mee te doen? Je gewoon aanmelden onder vermelding van je naam, naam partner en je speelsterkte (vermeld gelijk even de club waar je speelt want dan kunnen we een betere inschatting voor indeling maken).

Straks komen die druilerige en koude dagen, en dan zit jij gezellig warm te kaarten. Wij zien je vragen of aanmelding met belangstelling tegemoet.

OPGooi@hotmail.com of 06 50743818 (Ruud)

En indien je belangstelling hebt voor andere districts-competities (viertallen, senioren, damesparen) kan je dat ook via dit e-mailadres opvragen. Het district biedt zoveel meer dan de gemiddelde bridger weet.

Andere artikelen

Tip Corona code

De Corona app heeft een verbinding met het internet nodig om te kunnen verschijnen op het scherm...

06/10/2021 - Willem Kanits

BELANGRIJK ! Nieuwe regels voor de bridgedrives ivm Corona

Beste clubleden, Helaas moeten wij er ook aan geloven.....! Op 30 september is er door de...

02/10/2021 - Willem Kanits
Blauwe boekje inclusief telefoonnummers

Blauwe boekje inclusief telefoonnummers

Je dient lid van deze club te zijn om dit bericht te bekijken.
Al lid? Inloggen

24/09/2021 - Nico van der Zwet