Skip to the main content

Bericht in Actueel Zeewolde over sportcarrousel

 

Onderstaand bericht staat in Zeewolde Actueel. Jouw bridgeclub vraagt je om ook een bijdrage te leveren door te assisteren op deze avond.

Bridge clinic tijdens sportcarrousel

vr 19 mei, 12:39 Sport

ZEEWOLDE – De buurtsportcoaches van Sport en Cultuur Zeewolde organiseren samen met verschillende verenigingen een sportcarrousel. Op verschillende woensdagen zijn er clinics van sportverenigingen, waar belangstellende 50+ers gratis kennis kunnen maken met de sporten.

Op woensdag 31 mei  is de beurt aan Bridgeclub Zeewolde. Deelnemers worden ontvangen om 19.30 u in de kantine van de hockeyclub. “Er wordt een clinic gegeven waarbij u zelf al meteen kunt ervaren hoe leuk en uitdagend dit kaartspel is. Het is een spel dat nooit verveelt en een goede hersentraining is. Het spel kan zowel thuis, als in clubverband worden gespeeld. Het voordeel van spelen op de club is dat je steeds tegen andere mensen speelt en je speelwijze kunt blijven ontwikkelen. Ook tref je hier veel gezelligheid aan!”, aldus het bestuur van Bridgeclub Zeewolde. “De clinic geeft u de mogelijkheid te ervaren of deze vrije tijdsbesteding wat voor u is. Ook krijgt u informatie over de mogelijkheden tot het volgen van een cursus.”

Speelt u al bridge en overweegt u dit in clubverband te gaan doen, kijk dan op onze website: Bridgeclub Zeewolde https://24049.bridge.nl, “Kom gezellig meedoen!”

Andere artikelen

Horecadrive Leusden 30-09,2023

Op 30 september orgeniseert bridgeclub Leusden de 10e editie van hun horecadrive. Informatie...

02/06/2023 - Willem Kanits

Competitieverslag in Actueel

  Spannende competitie BC Zeewolde Het competitiejaar voor Bridgeclub Zeewolde zit er al...

31/05/2023 - Willem Kanits

Eindstand maandagcompetitie 2022-2023

Parencompetitie BC Zeewolde maandag 2022-2023 Paar R1 R2 R3 R4 Totaal 1 Hans...

26/05/2023 - Willem Kanits